Geen items gevonden.
<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Laatste nieuws

Door de weersomstandigheden zijn wij maandag ochtend 8 februari gesloten. Wij nemen dan met iedereen die een afspraak had, contact op voor een nieuwe afspraak. 

Excuses voor het ongemak, 

In 2021 hebben wij alleen een contract met DSW (inclusief Stad Holland en InTwente) en Menzis (inclusief Anderzorg en Hema). Wanneer u bij een andere verzekering bent, ontvangt u van ons een rekening. Lees voor meer informatie verder onder het kopje "een afspraak" en dan "verzekering en vergoedingen". 

Tot op heden zijn we er nog niet in geslaagd de ontstane wachtlijst weg te werken. We willen echter ook geen consessies doen die onze aandacht voor u in gedrang brengt. Dit betekend dat, zeker als u voor ons een nieuwe patient een plekje in onze agenda een tijdje kan duren. Kan uw klacht niet wachten moet u overwegen of u niet beter door collega's van ons gezien kan worden. Excusus voor deze situatie, wij doen onze best. 

Team fysio-noord

Ivm vakanties hebben we een mindere bezetting. Hierdoor ontstaat helaas ook gelijk een wachtlijst. Excuses voor het ongemak. 

Ook Annetta is weer terug. Dit maakt ons team weer compleet. 

We zijn vanaf maandag 4 mei weer beperkt open. Alleen voor urgente klachten en voor mensen zonder ziekte symptomen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid zijn wij voor onbepaalde tijd fysiek gesloten. Wij zijn nog wel bereikbaar voor advies. 

Wij blijven voor dit moment als praktijk open. We vragen u wel nadrukkelijk, dat in geval van (beginnende) ziekte verschijnselen u zich afmeld. Dit om ons maar ook andere patienten van ons geen extra risico te laten lopen. 

Na de geboorte van een prachtige zoon is Nikolien inmiddels naast trotse moeder ook weer actief aan het werk als fysio. Wij zijn blij dat alles goed is verlopen en Nikolien weer bij ons terug is. 

In 2021 hebben wij alleen een contract met DSW (inclusief Stad Holland en InTwente) en Menzis (inclusief Anderzorg en Hema). Wanneer u bij een andere verzekering bent, ontvangt u van ons een rekening. Lees voor meer informatie verder onder het kopje "een afspraak" en dan "verzekering en vergoedingen". 

We hebben door vakanties en zwangerschapsverlof op het ogenblik een onderbezetting in de praktijk. Hierdoor zijn we tot onze spijt slecht bereikbaar en moeten we een wachtlijst hanteren. 

We hanteren op het ogenblik wederom een wachtlijst. We doen onze best om dit zo snel mogelijk weer bij te werken maar dit lukt niet gelijk. Excuses voor het ongemak. 

Vanaf heden is Nikolien Bosch-Turdo met zwangerschapsverlof. We zullen haar de komende maanden helaas tijdelijk moeten missen. We verwachten haar vanaf 1 januari 2020 weer terug. 

De rust is weergekeerd en we zijn weer volop in bedrijf. 

Door een mindere bezetting en omstandigheden in de privesfeer zijn wij als praktijk slechter bereikbaar. Dit geld zowel voor telefonische bereikbaarheid als de mogelijkheid om behandeld te worden. We werken daarom op dit moment ook met een wachtlijst. Wilt u contact, dan kunt u iets inspreken op de voicemail of u stuurt een mailtje. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen. 

Excuses voor het ongemak. 

De storing van de telefoon lijkt opgelost. Kunt u toch geen contact krijgen, dan kunt u een berichtje achterlaten in de voicemail of via de buttun "bel me terug" of " digitaal aanmelden". Bedankt voor uw medewerking. 

Storing telefoon!

Wegens een technische storing zijn we vandaag niet bereikbaar (4-febr.) We werken er aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wilt u toch graag contact dan kunt u via de button "bel met terug" of "digitaal aanmelden" contact met ons vinden. Een mail naar info@fysio-noord.nl zullen we vandaag ook extra goed in de gaten houden. 

Excuses voor het ongemak.

Wij hebben met een aantal verzekeringen geen contract meer. Dat houdt in dat u in sommige gevallen zelf de rekening gaat krijgen. Meer informatie vindt u op op de pagina "een afspraak" - "verzekering en vergoedingen"

Vanaf vandaag moeten alle verzekeraars de premies bekend hebben gemaakt. DSW was al enkele weken geleden bekend en is slechts licht gestegen qua premie. Dit maakte dat de andere verzekeraars ook niet al te veel konden stijgen. Sommige verzekeraars hebben om dit te compenseren hun vergoedingen verder uitgekleed. Bijvoorbeeld; had je in 2018 nog 18 behandelingen die vergoed werden is dat in 2019 misschien nog slechts 16 behandelingen. Kijk dus niet alleen naar de goedkoopste premie maar ook naar wat ze daarvoor aanbieden. Bijvoorbeeld het aantal behandelingen fysiotherapie. 

Géén contracten meer met sommige zorgverzekeraars. De nieuwe voorwaarden van de verzekeraars zijn bekend en weer blijkt dat elk jaar ons meer voorwaarden worden opgelegt. Om te kunnen blijven doen waar we goed in zijn, moeten we keuze's maken. Wat dit voor u betekend kunt u lezen op: Een afspraak - Verzekering & vergoedingen

Vanaf maandag 30 juli zijn wij in wisselende samenstellingen aanwezig en op vakantie. Overleg even met uw eigen therapeut over de exacte data. Wij wensen iedereen hele fijne dagen tegemoet. 

Na een oneerlijke strijd nemen we afscheid van onze collega

Johan Wiering

Johan was bijna 40 jaar werkzaam als manueeltherapeut in Noordbroek. Velen zullen hem herinneren als vriendelijk, open en iemand die altijd voor iedereen even tijd had.

Namens alle collega's van Fysio-Noord wensen wij zijn familie de kracht toe om dit verlies te verwerken. 

Sytse en Marty, Ruurd, Truida, Ymke, Nikolien en Mark

Het blijkt dat onze nieuwe telefoon de voicemail niet opslaat. Ze konden wel worden ingesproken maar bij het afluisteren was deze leeg. We hebben nu tijdelijke telefoons, waarbij de voicemail wel werkt. Heeft u een bericht achtergelaten, ergens in de afgelopen week hebben we deze dus niet ontvangen. We hopen dat u het nogmaals wilt proberen.

Excuus voor het ongemak.  

Johan is wegens een ernstige ziekte afwezig. 

Zijn werkzaamheden worden tijdelijk waargenomen door Gert Jaap.

(Oud-)patiënten en bekenden worden graag met nadere informatie bij gesproken door collega's. 

Er zijn problemen met onze voicemail. Niet alle berichten zijn door ons terug te luisteren. Hierdoor weten we dan niet dat u geprobeert heeft ons te bereiken. Een bel me terug bericht via deze website is op dit moment een beter alternatief. Excuus voor het ongemak. 

Sinds enige tijd hebben wij problemen met onze bereikbaarheid. Telefonisch zouden we inmiddels weer goed bereikbaar moeten zijn. Hier wordt echter aan gewerkt wat toch zo nu en dan voor hinder zorgt. Ons excuus hiervoor. 

Sytse is terug in de praktijk. De afgelopen weken heeft hij al langzaam werkzaamheden hervat. In de komende weken zal hij langzaam dit weer verder uitbreiden. 

De woensdag houdt Sytse echter voor hem zelf. Hier neemt Nikolien zijn dag waar. 

In de week tussen kerst en oud en nieuw zal de praktijk gesloten zijn. Voor berichten kunt u de voicemail inspreken of ons mailen. Ook kunt u ons via de website berichten. Wij nemen contact met u op zsm in het nieuwe jaar. 

Namens alle medewerkers wensen we u fijne feestdagen en een gezond 2017 

In oktober starten we met een pilot cursus HBF. Dit is een cursus voor collega fysiotherapeuten en gaat over onze visie op het ontstaan van bewegingsproblematiek en de mogelijke oplossingen die ingezet kunnen worden. Meer informatie vind je onder; kenniscentrum/cursus hbf

Komende week (week 24) wordt de laatste stage week van Marloes en Demie-Esmee. Onze samenwerking ging erg prettig en we nemen dan ook met een gemengd gevoel afscheid. Wilt u nog dag zeggen, deze week is uw kans...

Ivm onvoldoende aanmeldingen moeten we helaas de cursus annuleren. Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Maandag 16 mei, pinkstermaandag zijn wij gesloten. Wist u dat u via de website een berichtje voor ons kunt achterlaten. Wij bellen u dan terug. 

I.v.m. Hemelvaart zijn wij donderdag 5 mei gesloten. Wist u dat u via onze website een bericht kan achterlaten?

Marloes Bakker loopt op dit moment bij ons stage. Komende zomer zal ze haar opleiding afronden. Tot die tijd doet ze nog werkervaring op in onze praktijk en doet ze een onderzoek naar revalidatie na een nieuwe heup. 

Dit is de laatste week van de stage van Regien. De stage van 10 weken zit er alweer op. Nu nog een periode van een 1/2 jaar die in het teken staat van de laatste stage en de afstudeeropdracht. Namens ons allen wensen we Regien heel veel sterkte en plezier en we hopen dat we haar in de toekomst weer tegen komen. 

Op 2 december 2015 is Ruurd vader geworden van een dochter, Fenne. Moeder, dochter en vader maken het goed. Vanaf 4 januari is Ruurd weer aanwezig in de praktijk.

Tot onze grote spijt kunnen wegens omstandigheden zowel de cursus; Revalidatietraininer voetbal 1, als Allround fysieke trainer 1 niet doorgaan. Gezien de situatie verwachten we wel de cursus in het voorjaar alsnog aan te kunnen bieden. 

Voor vragen kunt u mailen naar info@fysio-noord.nl

 

 

Dit najaar bieden we twee cursussen aan gericht op Fysieke training en Revalidatie training binnen het voetbal. Voor meer info, zie kenniscentrum/ cursus. 

Vanaf deze week hebben we een nieuwe stagiaire in de praktijk. Willem Reijsenbach. Heeft u al kennisgemaakt? 

In de periode van vrijdag 31/7 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 16/8 is Sytse op vakantie. Gedurende deze periode is Ruurd wel aanwezig. 

Onze stagiaires, Leon en Angelique hebben beide met uitstekende cijfers hun stage afgerond. Ook hun afstudeerscriptie die ze in opdracht van ons hebben uitgevoerd is bijna klaar. Komende week zal dan ook hun laatste week bij ons in de praktijk zijn. We wensen Leon en Angelique heel veel succes en we hopen dat ze straks snel een baan mogen vinden. Namens fysio-noord bedanken we hen voor de fijne samenwerking. 

Sinds 18/5 j.l. is Ymke de trotse moeder van haar zoon Bjorn. We wensen Ymke, Arnout en Bjorn een gelukkige tijd tegemoet. En we hopen straks Ymke weer als collega te mogen ontvangen.

Een gezellig open huis/MFC waar we met een aantal partners de samenwerking nog eens goed hebben aangehaald. 

Namens Fysio-Noord wensen wij iedereen een vrolijk Pasen.

Afgelopen zaterdag hebben we op onze praktijk een studiedag georganiseerd voor een aantal collega's. Het was een zeer praktische dag waarbij een patiënt centraal stond. 

Sinds enkele weken wordt ons team versterkt door twee studenten van de opleiding fysiotherapie. Zowel Leon Boer als Angelique Hummel zijn vanaf komende zomer afgestudeerde collega's.

In het nieuwe MFC Noordbroek heeft fysio-noord ook een dependance. Op dit moment zit hier o.a. kinderfysiotherapeut; paulien van den Berg en dietistenpraktijk Klarie Nijenhuis. Zie onder partners voor meer informatie. 

Wist u dat we sinds vorig jaar ook op de maandag- en donderdagmiddag gevestigd zijn in Tynaarlo? Sytse houdt (soms in combinatie met Stel orthopedie) hier zitting. 

 

Sinds dit weekend is onze nieuwe website online.